Hypotheek

Bij All Your Finance kun je een hypotheek afsluiten voor de aankoop van je eerste woning tot en met je laatste woning. Maar ook voor je verbouwing, verduurzamen of de aankoop van een 2e woning. Of dit nu een beleggingspand, vakantiewoning, of een studentenflat is voor je zoon of dochter.

Rente

All Your Finance publiceert geen rentetarieven op de website. Deze wijzigen soms wekelijks. All Your Finance adviseert onafhankelijk waardoor de laagste rente altijd een mogelijkheid is. Ik kijk echter verder dan enkel de rente.

Energiebespaarlening

De energiebespaarlening wordt verstrekt door het Nationaal Warmtefonds. Dit is een overheidsinitiatief waarbij een aantal commerciële banken zijn aangesloten. Onder andere de ING Bank, ASN bank en de Rabobank. Je hoeft niet bij deze banken aangesloten te zijn om gebruik te maken van de Energiebespaarlening. Deze lening kan elke particulier via de website www.energiebespaarlening.nl aanvragen. Heb je moeite of geen zin om je hierin te verdiepen dan kan ik je hiermee helpen. Zie hiervoor de tarieven. 

BOX 3 Hypotheek

Bestaande huiseigenaren hebben de afgelopen jaren een enorme waardestijging gezien van hun woning. Dit vermogen dat ‘in de stenen’ zit geeft allerlei mogelijkheden.

Denk aan:

  • Pensioenaanvulling
  • Aanschaf van een camper
  • Investeren in onroerend goed
  • Vakantiewoning
  • Woning voor je studerende kind
Call Now Button