Over All Your Finance

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële wereld. Ik heb daarbij voornamelijk bij een grootbank gewerkt in de regio Rotterdam. De laatste jaren veel op Voorne Putten en Rozenburg waar ik al sinds 2003 woonachtig ben.

Uiteraard beschik ik over alle benodigde kwalificaties. Dat zijn de WFT diploma’s (Wet of Financieel Toezicht, en ook de vergunning van de Autoriteit Financiële markten (AFM). Deze overheidsinstantie houdt toezicht op financiële dienstverleners. Daarnaast ben ik sinds 2003 erkend Hypothecair en Financieel Adviseur van het register SEH. (Stichting Erkend Hypotheekadviseurs). Daarvoor volg ik jaarlijks trainingen om ‘up to date’ te blijven in mijn vakgebied. Al met al een geruststellend gevoel voor jou als klant.

Voordeel van mijn eigen kantoor is dat je zo veel flexibeler kan zijn naar je klanten. De meesten zijn bij het kopen van een woning afhankelijk van andermans geld. Meestal een hypotheekverstrekker. Dan is het prettig als je snel duidelijkheid hebt.

Hartelijke groet,

Cees Engbers

Call Now Button