Werkwijze

Oriëntatiegesprek

Mocht je nog geen idee hebben waar je aan toe bent, of meer duidelijkheid willen voordat je op zoek gaat naar een woning, biedt een oriëntatiegesprek uitkomst. De kosten voor dit eerste gesprek neemt All Your Finance voor haar rekening. Je kan me op zo’n moment alles vragen wat je wilt weten. Ik zal jou ook veel vragen stellen, zodat ik weet wat je belangrijk vindt. Houdt er rekening mee dat het soms snel kan gaan en er veel op je afkomt. Mijn agenda is heel flexibel zodat een afspraak snel gemaakt is en ik je duidelijkheid kan geven.

En fijn om te weten dat ik in de regio veel contacten heb waar je verder mee komt. Denk aan makelaars, taxateurs, notarissen, bouwkundig inspecteurs.

Adviesgesprek

Tijdens dit gesprek kijken we naar de verschillende hypotheekaanbieders. All Your Finance werkt met nagenoeg elke hypotheekverstrekker. Ik zorg ervoor dat je door de bomen het bos weer ziet, dus geen zorgen over alle mogelijkheden. Ook neem ik de minder leuke kanten door, zoals arbeidsongeschiktheid en het risico van overlijden. Als alles duidelijk is vraag ik de hypotheekofferte aan.

Hypotheekofferte

Vervolgens neem ik alle tijd om de hypotheekofferte met je door te nemen. Ook na het tekenen blijf ik beschikbaar voor alle vragen en ga ik indien gewenst mee naar de notaris. De notaris maakt de zogeheten hypotheekakte op, maar ook over de afrekening ontvang ik vaak vragen die ik uiteraard kan beantwoorden.

Hier kun je de zogeheten vergelijkingskaarten downloaden. Vergelijkingskaart Hypotheek 2024Vergelijkingskaart Risicos afdekken 2024

Call Now Button